Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kamyon kömür görmek

Rüyada bir kamyon kömür görmek

Rüyada bir kamyon kömür görmek karlı işlere gireceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, işlerin artacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işarettir.

Rüyada bir kamyon kömür gördüyseniz:

  • Aşkta ilham gücünüz yüksek olacak.

Rüyada bir kamyon kömür görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kömür kamyonu görmek hayatının adeta cennete döneceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kamyonla kömür görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kamyonda kömür görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kamyonla kömür taşımak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürekle kömür atmak onun mutlu olmasına vesile olacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yanık kömür görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada kömür madeni bulmak işlerinin karışacağına, hastalıktan şifa bulmaya, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments