Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz kömür görmek

Rüyada toz kömür görmek

Rüyada toz kömür görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, güllük gülistanlık olacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, elde edilen nasibin artacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada toz kömür gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada toz kömür görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kömür tozu temizlemek zenginlik elde edeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işaret eder.

Rüyada kömür çalmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalettir.

Rüyada kamyonla kömür taşımak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Rüyada kömür kurumu görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kömür arabası görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sobada kömür yakmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan kömür görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments