Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısırıldığını görmek

Rüyada ısırıldığını görmek

Rüyada ısırıldığını görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, kişinin geri planda kalacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, bekârlığına da veda edeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada ısırıldığını gördüyseniz:

  • Özel bazı ilişkilerinizde meydana gelen değişiklikler yaşadığınız yerde olumlu etki yaratabilir yaşam kalitenizi yükseltebilir.

Rüyada birini köpek ısırırken görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, ticaretinin ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kulağının ısırıldığını görmek kendini yiyip bitireceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına inanılır.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada vampir tarafından ısırılmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, maddi olarak büyüyeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine delalettir.

Rüyada ısıran kediyi öldürmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ısıran yılanı öldürmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işaret eder.

Rüyada ayağının ısırıldığını görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada böcek ısırması görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments