Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının ısırıldığını görmek

Rüyada kulağının ısırıldığını görmek

Rüyada kulağının ısırıldığını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işaret eder.

Rüyada kulağının ısırıldığını gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamalısınız.

Rüyada kulağının ısırıldığını görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada başka birini köpek ısırırken görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işarettir.

Rüyada boynundan ısırılmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine inanılır.

Rüyada ısıran kedi görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağının ısırıldığını görmek hayırlı bir döneme girileceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvan tarafından ısırılmak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah yılan ısırmasını görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, işlerinde yenilikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada pire ısırması görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments