Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısıran yılanı öldürmek

Rüyada ısıran yılanı öldürmek

Rüyada ısıran yılanı öldürmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, artık daha dikkatli davranacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ısıran yılanı öldürmek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada ısıran yılanı öldürmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yılan ısırılmak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine inanılır.

Rüyada sarı yılan ısırması görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın ısırması görmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, batıl amele işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılan ısırması görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak kazancının artacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ısıran yılan görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına inanılır.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments