Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı ev görmek

Rüyada ışıklı ev görmek

Rüyada ışıklı ev görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Rüyada ışıklı ev gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli duygusal hayatınızı bozabilir.

Rüyada ışığı yanan ev görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına yorulur.

Rüyada ışıkları yanan ev görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada evde ışık yakmak onların yaralarına merhem olacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışıklı ev görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işarettir.

Rüyada evde yanan ışık görmek istenmeyen bir yolculuğa, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde ışık görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde ışık yandığını görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay ışığında yürümek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments