Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işi girmek

Rüyada işi girmek

Rüyada işi girmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada işi girmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, yardım edebilir ya da belli anlaşmalara sıcak bakabilirsiniz.

Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada devlette işe girmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kadrolu işe girmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına tabir olunur.

Rüyada bankada işe girmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, işlerinin duracağına işarettir.

Rüyada başka işe girmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, haram mal yiyip içeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada eski işine girmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada işe girmek çalışmak sağlığın bozulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments