Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadrolu işe girmek

Rüyada kadrolu işe girmek

Rüyada kadrolu işe girmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadrolu işe girmek gördüyseniz:

  • Aldığınız bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Rüyada kadrolu işe girmek depresyona gireceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Rüyada kadrolu iş görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, başka alanlara yöneleceğine, resmi bir göreve getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadroya girmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret eder.

Rüyada kadro görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kadro almak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadroya geçmek huzursuz olacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalettir.

Rüyada kadrolu olmak mevki kazanacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastaneye işe girmek sorumlulukların yerine getirileceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments