Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş arkadaşlarıyla yemek yemek

Rüyada iş arkadaşlarıyla yemek yemek

Rüyada iş arkadaşlarıyla yemek yemek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş arkadaşlarıyla yemek yemek gördüyseniz:

  • Düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz.

Rüyada iş arkadaşlarıyla yemek yemek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada eski iş arkadaşınızı görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada iş arkadaşının evlendiğini görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet eder.

Rüyada iş arkadaşını ölmüş görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada iş arkadaşıyla öpüşmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın iş arkadaşını görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gülen yüzünün de solacağına, gelirinin de artmayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının iş değiştirdiğini görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bayan iş arkadaşlarını görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments