Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine sıkıca sarılmak

Rüyada birine sıkıca sarılmak

Rüyada birine sıkıca sarılmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, afiyette ve keyifte olacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına inanılır.

Rüyada birine sıkıca sarılmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilere sunumlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada sıkı sıkı sarılmak rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çok sıkı sarılmak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada birine sıkıca sarılmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada sıkıca sarılmak çok iyi sonuçlar vereceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıkı sarılmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle sıkı sıkı sarılmak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kara kara düşüneceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sıkıca sarılmak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments