Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek elbise görmek

Rüyada ipek elbise görmek

Rüyada ipek elbise görmek yıpranacağına, strese gireceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, daha bir sevileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, rahatının yerine geleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipek elbise gördüyseniz:

  • Dikkatle atacağınız her adımın daha tutarlı olacağını görebilirsiniz.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipek kırmızı elbise giymek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipek elbise almak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına işarettir.

Rüyada ipek elbise giymek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ipek beyaz elbise giymek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ipek elbise giymek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi ipek elbise giymek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, bol muhabbette kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek rakiplerini mağlup edeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sorunların çabucak halledileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments