Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip kesmek

Rüyada ip kesmek

Rüyada ip kesmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada ip kesmek gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada ipi kesmek zorlukların biteceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine işaret eder.

Rüyada ip kesmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına delalettir.

Rüyada bıçakla ip kesmek sırtının yere gelmeyeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ip kesmek yanlış yatırımlar yapılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada mavi beyaz ip görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada makaraya sarılı ip görmek çok sevinçli haberler alacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz iple dikiş dikmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevdiği birine hediye alacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada lif ipi görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments