Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makaraya sarılı ip görmek

Rüyada makaraya sarılı ip görmek

Rüyada makaraya sarılı ip görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada makaraya sarılı ip gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Rüyada makaraya sarılı ip görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ip makarası görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ip makara görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah makara ip görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalettir.

Rüyada beyaz makara görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine yorulur.

Rüyada dikiş makarası görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli makara görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iplik makarası görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments