Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipi kesmek

Rüyada ipi kesmek

Rüyada ipi kesmek dostlarıyla bir araya geleceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipi kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada bıçakla ip kesmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, yanlış yollardan döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ip kesmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipi kesmek sorunsuz geçeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ele geçen kazancın azalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ip kesmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada iğne deliğinden ip geçirmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada iple sallanmak toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ip cambazı görmek onları okula göndereceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ip sardığını görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments