Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip dokumak

Rüyada ip dokumak

Rüyada ip dokumak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, halinin iyi olduğuna, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada ip dokumak gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ip dokumak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilim dokumak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına işaret eder.

Rüyada halı dokumak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada hasır dokumak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantel dokumak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz halı dokumak yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, kazancının bol olacağına işaret eder.

Rüyada birinin halı dokuduğunu görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret eder.

Rüyada örgü dokumak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments