Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam dövmek etmek

Rüyada adam dövmek etmek

Rüyada adam dövmek etmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada adam dövmek etmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada demirle adam dövmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına işarettir.

Rüyada erkek adam dövmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulur.

Rüyada yumrukla adam dövmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada adam dövdüğünü görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, maddi gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı adam dövmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine alamet eder.

Rüyada adam dövdürmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, borçlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada bir adam dövmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kötü haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada adam dövmek etmek işlerini hafifleteceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, onları tebrik edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments