Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmuş insanlar görmek

Rüyada boğulmuş insanlar görmek

Rüyada boğulmuş insanlar görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hane içine ay doğacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulmuş insanlar gördüyseniz:

  • Genel bir isteksizliğiniz olabilir.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada insan bokunu yemek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, büyük bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan bokuna basmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın boğulduğunu görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boklu insan görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette insan boku görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalettir.

Rüyada insan boku yemek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işaret eder.

Rüyada insan bokunu eline almak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments