Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan avlamak

Rüyada insan avlamak

Rüyada insan avlamak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada insan avlamak gördüyseniz:

  • İnatçılık veya ısrarcılık imajınıza zarar verebileceği için sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada insan avlamak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, işlerinde aksama olacağına, evlatlarının hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada inek avlamak kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi avlamak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik avladığını görmek daima önüne bakacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada ırmakta balık avlamak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada hindi avlamak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada karga avlamak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada ölü balık avlamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments