Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaata görmek

Rüyada inşaata görmek

Rüyada inşaata görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kazancın gittikçe artacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, ekmeğinin azalmayacağına alamet eder.

Rüyada inşaata gördüyseniz:

  • Ani kararlar bedeller ödetebilir.

Rüyada inşaat yeri görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada yeni inşaat halinde ev görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çöken inşaat görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, ticarette zarar edeceğine yorulur.

Rüyada baraj inşaatı görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada ev inşaatı yapmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalettir.

Rüyada inşaat makinası görmek neşesine kavuşacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşaatta kaybolmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada inşaat sahası görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments