Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat yeri görmek

Rüyada inşaat yeri görmek

Rüyada inşaat yeri görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kişinin rahat nefes alacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, canın derdine düşeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada inşaat yeri gördüyseniz:

  • Zerafeti elden bırakmamak için ekstra çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Rüyada inşaat yeri görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yarım inşaat görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada inşaat içinde gezmek sorunların günden güne artacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Rüyada işyerinde inşaat görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada inşaatçı olmak gerçeklikten uzaklaşacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada boş inşaat görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek inşaat görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulur.

Rüyada inşaatta koşmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments