Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inekler görmek

Rüyada inekler görmek

Rüyada inekler görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, yaşamına renk geleceğine tabir olunur.

Rüyada inekler gördüyseniz:

  • Ufak tefek sorunlar karşısında hemen umutsuzluğa kapılıp moralinizi bozmayın.

Rüyada inek ve yavrusu görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ineğe süt içirmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek kesildiğini görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, büyük bir gelir toplayacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada benekli inek görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada kalabalık inek görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden çok inek görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine işaret eder.

Rüyada inek kellesi görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments