Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek kesildiğini görmek

Rüyada inek kesildiğini görmek

Rüyada inek kesildiğini görmek zevki sefa içinde olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada inek kesildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızın ya da ulaşmak istediğiniz hayallerin özel yaşamınızdan etkilenmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ineğin başının kesildiğini görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, maaşının artacağına inanılır.

Rüyada inek kesilmesi görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna delalet eder.

Rüyada ineklerin kesildiğini görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ineğin kesildiğini görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, yeni işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ineğin kesilmesini görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek kesildiğini görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada büyükbaş hayvan kesildiğini görmek önemli bir makama terfi alacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments