Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada benekli inek görmek

Rüyada benekli inek görmek

Rüyada benekli inek görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına delalettir.

Rüyada benekli inek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız durumunda istediğiniz sonuçları almakla kalmayıp, uzun süre etkisini hissedeceğiniz tecrübeler kazanabilirsiniz.

Rüyada benekli inek görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde kırmızı benekler görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Rüyada benekli kelebek görmek güvensizlik duymaya, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah benek görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah benekli köpek görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzde benekler görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı benekli balık görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına inanılır.

Rüyada sarı siyah benekli yılan görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments