Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek kellesi görmek

Rüyada inek kellesi görmek

Rüyada inek kellesi görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, gelişim içine gireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sorunların kalmayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, mevki kazanacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek kellesi gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Rüyada inek kellesi görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada pişmiş inek kellesi görmek hastalıkların iyileşeceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek kellesi görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle yediğini görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelle pişirdiğini görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan kelle görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok eğleneceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Rüyada kelle kesmek şansın kaçacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kelle uçurmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments