Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arka kapı görmek

Rüyada arka kapı görmek

Rüyada arka kapı görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, başarıları ile tanınacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, bir anda yükseleceğine, giderlerin artış göstereceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına inanılır.

Rüyada arka kapı gördüyseniz:

  • Bırakın detaylar kendiliğinden oluşsun.

Rüyada kapı arkasına gizlenmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının arkasını görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kapının arkasına saklanmak terfi alacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine rivayet eder.

Rüyada kapı arkası görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı arkasına saklanmak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalettir.

Rüyada arka kapı görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada cenazenin arkasından gitmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments