Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek çalındığını görmek

Rüyada inek çalındığını görmek

Rüyada inek çalındığını görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, dış ticarete atılacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek çalındığını gördüyseniz:

  • Planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada inek çalındığını görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada ineğinin çalındığını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanını çalındığını görmek büyük savaşların yaşanacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine yorulur.

Rüyada altının çalındığını görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına inanılır.

Rüyada çocuğun çalındığını görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ders çalıştığını görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çalıştığı işyerinin patronunu görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada paranın çalınmasını görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda inegimi çalan bir kaç kişi vardı. Kapının önünde de 3 eski arabaları duruyordu. Babamı çağırdım. Dışarı bakarken komşumuzun arabasının onları sorgulamak için durduğunu gördüm. Babam eline silah aldı , bende sarı bir kemer . Dışarı çıktığımızda gitmişlerdi. Eve döndük, ben babama beni evlendirmek istedikleri kişi ile evlenmek istemediğimi söylüyordum.