Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paranın çalınmasını görmek

Rüyada paranın çalınmasını görmek

Rüyada paranın çalınmasını görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada paranın çalınmasını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi partnerinize karşı ifade ederken konuşmaktan ziyade duygularınızla belli etmeye çalışınız.

Rüyada altın ve paralarının çalındığını görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Rüyada çalışarak para kazandığını görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, her zaman neşeli olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin parasının çalındığını görmek üzücü haberler alacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt paranın çalındığını görmek planların sarkacağına, erken evlilik yapacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada paranızın çalındığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada paranın çalınmasını görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk paranın çalındığını görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, dertlerin artacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada para çalınmasını görmek şansının kendinden yana olacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments