Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arının yuva yaptığını görmek

Rüyada arının yuva yaptığını görmek

Rüyada arının yuva yaptığını görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, hidayete ereceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arının yuva yaptığını gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Rüyada arının yuva yaptığını görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada arı yuvası görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşek arısı yuvası görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arı yuvası bozmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına inanılır.

Rüyada karınca ve karınca yuvası görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye yuva yapmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yuva yapan güvercin görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şahin yuvası görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments