Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci satın almak

Rüyada inci satın almak

Rüyada inci satın almak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, borç ödemeye, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada inci satın almak gördüyseniz:

  • Pratik yönlerinizi kullanmaya bakmalısınız.

Rüyada inci satın almak ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada inci kolye satın almak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada siyah inci küpe takmak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada inci yüzük almak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada incili saat görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada inci diş görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kendi bildiğini okuyacağına yorulmaktadır.

Rüyada istiridye içinde inci görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada inci yüzük görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments