Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci künye görmek

Rüyada inci künye görmek

Rüyada inci künye görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada inci künye gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Rüyada inci künye görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş künye almak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada asker künyesi takmak güçsüz ve nefessiz kalacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın künye ve yüzük görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden künye almak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın künyeler takmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada koluna altın künye takmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunda altın künye görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments