Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince yol görmek

Rüyada ince yol görmek

Rüyada ince yol görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına delalettir.

Rüyada ince yol gördüyseniz:

  • İki farklı konuda tereddütte kalabilirsiniz.

Rüyada ince yol görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, yeni bir yol tutulacağına, ağız tadının da kaçacağına işarettir.

Rüyada uzun ince bir yol görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada ince uzun yol görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına alamet eder.

Rüyada sarı ince yılan görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşları ince görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kazancının daha da artacağına inanılır.

Rüyada siyah ince çorap giymek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince yılanlar görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ince tuz görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments