Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince ekmek

Rüyada ince ekmek

Rüyada ince ekmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ince ekmek gördüyseniz:

  • Metotlarınızla ilgili ihtiyacınız olmayan yorumlar yapılabilir, çok üzerinde durmayın.

Rüyada ince ekmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ince ekmek yemek hayırlı işler yapacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına işarettir.

Rüyada ince ekmek yapmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada ince ekmek görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada ince ve uzun yılan görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kaşları inceltmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada ince tahta üzerinde yürümek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ince boncuk görmek gelirinin çoğalacağına, hayatına bakacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments