Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince elbise görmek

Rüyada ince elbise görmek

Rüyada ince elbise görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince elbise gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketlerden kaçının.

Rüyada ince elbise giymek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince elbise görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, bütçesinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada ince bilezik görmek onları okula göndereceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına işarettir.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada ince altın yüzük görmek hileye, fesada bulaşacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşını inceltmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada ince ince kar görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ince bulgur görmek büyük aksilikler yaşayacağına, bol bol moral depolanacağına, işlerinin gerileyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments