Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince balık görmek

Rüyada ince balık görmek

Rüyada ince balık görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kazançlı işlere gireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ince balık gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada ince balık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada ince uzun balık görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ince görünmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince küçük yılan görmek ticarette başarılı olacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ince sopa görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada ince halı görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına inanılır.

Rüyada ince çorap almak boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ince kol görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments