Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek almak

Rüyada eşek almak

Rüyada eşek almak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek almak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada eşek arısı yuvası görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada eşek dili görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına yorulur.

Rüyada mavi eşek görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulur.

Rüyada eşek öpmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun ve eşek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek ve köpek görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eşek aramak mesleğinde çok başarılı olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret eder.

Rüyada eşek derisini yüzmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments