Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imtihan olduğunu görmek

Rüyada imtihan olduğunu görmek

Rüyada imtihan olduğunu görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine inanılır.

Rüyada imtihan olduğunu gördüyseniz:

  • Tamamen rastlantısal bir fikir sonuca giden yolun anahtarına dönüşebilir.

Rüyada imtihan sonucu görmek sevdikleri ile kavuşacağına, yeni işlerin geleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada imtihana girmek rahat bir nefes alacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada imtihana hazırlanmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, malında azalmaya yorulmaktadır.

Rüyada imtihana geç kalmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, elindekileri de yitireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada imtihan olduğunu görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işaret etmektedir.

Rüyada imtihan kazanmak işlerinin gerileyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada imtihandan kalmak yapılan ahlaksız davranışlara, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada imtihan edilmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments