Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imtihan olmak

Rüyada imtihan olmak

Rüyada imtihan olmak çok büyük başarılar elde edileceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine alamet eder.

Rüyada imtihan olmak gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Rüyada imtihana girmek aldığı borçların katbekat artacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada imtihan olduğunu görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, yarınlarına inanacağına yorulur.

Rüyada imtihan kaybetmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada imtihanı kaybetmek nefsine uyacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada imtihandan kalmak özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada imtihana hazırlanmak yüksek bir makamı olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada imtihan edilmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine delalet eder.

Rüyada imtihan sonucu görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments