Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imtihandan kalmak

Rüyada imtihandan kalmak

Rüyada imtihandan kalmak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada imtihandan kalmak gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Rüyada imtihandan kalmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine inanılır.

Rüyada imtihana geç kalmak güzel günler yaşayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, küskünlüklerin oluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imtihan edildiğini görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada imtihana girmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imtihana hazırlanmak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada imtihanı kaybetmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada imtihana girdiğini görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada imtihanda olmak adının ülke dışında yayılacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments