Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imam nikahı yapmak

Rüyada imam nikahı yapmak

Rüyada imam nikahı yapmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada imam nikahı yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ilerle kaydedebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada imam nikahı yapmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine alamet eder.

Rüyada imam nikahlı evlenmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine tabir olunur.

Rüyada imam nikahı kıyılmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının imam nikahı görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imam nikahlı olduğunu görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada imam nikahlı olmak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Rüyada imam nikahı kıydığını görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada imam nikahı kıldırdığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments