Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazda imam olmak

Rüyada namazda imam olmak

Rüyada namazda imam olmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, aileden ayrı kalınacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada namazda imam olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Rüyada namazda imamlık yapmak hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın imamın arkasında namaz kılmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaşama dört elle sarılacağına, kazançlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada imam arkasında namaz kılmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada camide imamla namaz kılmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada imam olup cemaate namaz kıldırmak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalettir.

Rüyada imamla namaz kılmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada imamın arkasında namaz kıldığını görmek yapılan ahlaksız davranışlara, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılan imam görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments