Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arıların ısırdığını görmek

Rüyada arıların ısırdığını görmek

Rüyada arıların ısırdığını görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, muradın olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada arıların ısırdığını gördüyseniz:

  • Belli seçimler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada arıların ısırdığını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada arı ısırdığını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine inanılır.

Rüyada arı ısırmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada arının ısırdığını görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine inanılır.

Rüyada arıyı ısırmak umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada arı sokarken görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal arısını görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada arıdan korkmak darda kalacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments