Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı sokarken görmek

Rüyada arı sokarken görmek

Rüyada arı sokarken görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, hüsrana uğrayacağına, gönül kapılarının açılacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada arı sokarken gördüyseniz:

  • Bazı konuları kolay şekilde dile getirebilir veya kolayca halledebilirsiniz.

Rüyada ölmüş bal arısı görmek mutluluk ve saadete, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına alamet eder.

Rüyada arı öldürmeye çalışmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalettir.

Rüyada eline arı soktuğunu görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, kasasının ağırlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçuşan arılar görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arıya su vermek onu alkışlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğul arı görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Rüyada arıya basmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sarı eşek arısı görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments