Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı ısırdığını görmek

Rüyada arı ısırdığını görmek

Rüyada arı ısırdığını görmek bolluk ve bereketin artacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, kendisini yıpratacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada arı ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir açıklamadan veya pozisyonunuzu almadan önce olayları her açıdan ele almanızda fayda var.

Rüyada arının ısırdığını görmek bolluk içinde yaşayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arıların ısırdığını görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına yorulur.

Rüyada arı ısırdığını görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada arıyı ısırmak heveslerin söneceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arı ısırmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada arı saldırısı görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine delalettir.

Rüyada arı kovanı almak gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada arı kovaladığını görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments