Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilk eşini görmek

Rüyada ilk eşini görmek

Rüyada ilk eşini görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, işlerinin toparlanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine işaret eder.

Rüyada ilk eşini gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken veya yarım kalmış işlere odaklanabilirsiniz.

Rüyada ilk eşini görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, refah düzeyinin düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilk evini görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada ilk aşkı görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada ilk sevgilini görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada bakara suresinin ilk beş ayetini okumak dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ilk sevgiliyi görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilk defa araba kullanmak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilk kuranı kerimi görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments