Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürkün yaşadığını görmek

Rüyada atatürkün yaşadığını görmek

Rüyada atatürkün yaşadığını görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, hayatın yoluna gireceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada atatürkün yaşadığını gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuza sıkıca bağlı kalma isteğiniz dikkate almanız gereken net fırsatları veya seçenekleri görmenizi ya da değerlendirmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada atatürkün yaşadığını görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, kendi işini kuracağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin yaşadığını öğrenmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine inanılır.

Rüyada ölüm korkusunu yaşamak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sıkıntı yaşamak üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işindeki verimin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olduğunu yaşamak ummadığı yerden rızka nail olmaya, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet eder.

Rüyada yaşadığı köyü görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına yorulur.

Rüyada ölen insanın yaşadığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada vefat etmiş birinin yaşadığını görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments