Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı yediğini görmek

Rüyada arı yediğini görmek

Rüyada arı yediğini görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, aksiliklerin aşılacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arı yediğini gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Rüyada arı yediğini görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada arı beyi görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada ölü arı görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kelebek ve arı görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada arı ısırması görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, işe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arı satın almak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada toplu halde arı görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine inanılır.

Rüyada arı tarafından sokulmak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments