Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü arı görmek

Rüyada ölü arı görmek

Rüyada ölü arı görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ölü arı gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz.

Rüyada ölü eşek arısı görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü arılar görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada arı ölüsü görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına işaret eder.

Rüyada ölü arı görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bal yapan arıları görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, her şeyin ters gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada arı kovanından bal çıkarmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, kişinin afiyette kalacağına tabir olunur.

Rüyada binlerce arı görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada arı yavrusu görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, mallarının artacağına, müjdeli bir haber alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments