Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı beyi görmek

Rüyada arı beyi görmek

Rüyada arı beyi görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada arı beyi gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Rüyada arı bal görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sarı büyük arı görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalettir.

Rüyada arının soktuğunu görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çok büyük arı görmek gözünün yaşını sileceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, isabetli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eline arı soktuğunu görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, zorluklarını aşacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulur.

Rüyada ayağını arı sokmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, işinde de hep başarılı olacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kelebek ve arı görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işarettir.

Rüyada bahçede arı görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments