Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı tarafından sokulmak

Rüyada arı tarafından sokulmak

Rüyada arı tarafından sokulmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada arı tarafından sokulmak gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız kasıtlı olarak yanlış anlaşılarak hakkınızda çeşitli laflar çıkartılabilir.

Rüyada arılar tarafından sokulmak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yaşama sevincine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arı tarafından sokulmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arıya sokulmak rahat nedir öğreneceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yılan tarafından sokulmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Rüyada kara yılan tarafından sokulmak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntıdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada akrep tarafından sokulmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada böcek tarafından sokulmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada arılar tarafından kovalanmak sevineceğine ve mutlu olacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments