Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısıyla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada nişanlısıyla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada nişanlısıyla ilişkiye girdiğini görmek istediği oranda da eğleneceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, kalkınacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlısıyla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada nişanlısıyla ilişkiye girdiğini görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlınla ilişkiye girdiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Rüyada biriyle ilişkiye girdiğini görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kişinin afiyette olacağına işaret eder.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, durumun değişmesine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızla ilişkiye girdiğini görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ilişkiye girdiğini görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine alamet eder.

Rüyada erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments